NieR Automata-CPY OYUNU FULL İNDİR 2 ALTERNATİF TEK LİNK



Nier Otomata-CPY
İnsanlık başka bir dünyadan mekanik varlıklar tarafından Dünya'dan tahrik edilmiştir. Gezegeni geri almak için son bir çaba, insan direnç istilacıları yok etmek android asker kuvveti gönderir. Şimdi, makine ve androidler arasında bir savaş üzerine ... yakında dünyanın uzun unutulmuş gerçeği açıkladık verebilecek bir savaş öfkeleniyor. Özellikler:



  • Aksiyon Dolu Savaşlar - Oyuncular melee kullanarak ve açık alan haritaların çeşitli çapında düşman ordularını ve zorlu patronlar karşı savaşta değişen saldırıları arasında geçiş yapacaktır. Sıkı kontroller ve inanılmaz sıvı muharebe daha deneyimli eylem oyuncular için derinlik bol sunarken yeni gelenler için öğrenmesi basittir. Oyuncular hafif ve ağır birleştirerek-eylemler yüksek hızlı savaş gerçekleştirmek saldırıları-hız ve stili ile düşmanları kaçınmak sırasında silahların bir cephanelik ile geçiş yapabilirsiniz.
  • Güzel Issız Açık Dünya - oyun sorunsuz hiçbir alan yükleme ile hauntingly güzel manzaraları ve yerleri birbirine katılır. Ortamları 60 fps ifa edildiğinde ve ana hikayesi ek olarak alt olayların bir zenginlik içerirler.
  • Ustaca işlenmiş Hikayesi ve Karakterler - Nier: Otomata androidler 2B, 9S ve A2 ve makine yaşam formlarının olarak bilinen güçlü silahlar tarafından istila bir makine odaklı Anti Ütopyayı geri alma mücadelesine vahşi savaş anlatıyor.
  • Bir RPG öğeleri - Oyuncular, silah türleri çeşitli elde savaşta seviye yukarı, yeni mücadele becerileri öğrenmek ve onların playstyle hitap Loadout özelleştirir.
  • In Yardım İçin Pod Destek Sistemi yararlanın ve Battle Dışında - Kapsüller hem manuel düşman saldırabilir ve kilit açma modları. Onlar da böyle bir oyuncu havada süzülme izin verilmesi gibi, savaşın dışında yardımcı olabilir. Kapsüller yeni saldırı yöntemleri ve varyasyonlar dahil yükseltmeleri, oyun boyunca güçlendirilebilir.
  • Yeni başlayanlar için kullanılabilir “Otomatik Mod” - Acemi oyuncular kolay saldırılar ve kaçağının için “Otomatik Modu” seçebilir.


                                                     Tür: Aksiyon, RPG 
                                                           Geliştirici: Square Enix 

                                                           Yayınevi: Square Enix 

                                                           Yayın Adı: NieR.Automata-CPY 
                                                           Boyutu: 35.3 GB 
                                                           Bağlantılar: IGN - GameSpot 












SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder